Close
6 måneders pause, jeg beklager.
facebook pinterest twitter

6 måneders pause, jeg beklager.

Avatar
zeniaslivsommor 30 maj 2017, 17:42

Det er 6 måneder siden mit sidste indlæg, og det beklager jeg meget. Der har været run på, jeg har skulle finde rollen som mor til 2, jeg har skulle finde mig selv og jeg har skulle finde kærligheden i mit ægteskab.

Her er lidt af det der er sket den sidste stykke tid

Det har været overvældende at blive mor til én mere, jeg har været afkræftet trods en pige der sover igennem. Men jeg synes at alt har været uoverskueligt. Maggie fik desværre konstateret astmatisk bronkitis(som hun heldigvis kan vokse sig fra) i december og har været rigtig syg, både med det, lungebetændelse og høj feber i tide og utide.
Jonas og jeg har også skulle finde ind til hinanden igen, vi har bare ageret forældre uden at vise hinanden kærlighed. Vores forhold har lidt rigtig meget det sidste stykke tid. Vi har været i parterapi – og har fået hjælp til at finde hinanden igen.

Maggie er også begyndt i dagpleje, det gjorde hun allerede d,1. februar, vi var så heldige at få plads ved den dagplejer Annabell gik ved. Annabell og Maggie gik sammen i dagplejen i 3,5 måned, for d.1/6., starter Annabell i børnehave. –> Det fortæller jeg mere om i et andet indlæg. Men tilbage til Maggies dagplejestart. Det har simpelthen været så nemt at køre hende ind, om det har været fordi vi har været ved dagplejemoren hver dag, eller fordi at hun kun var 7 måneder da hun begyndte, ved jeg ikke, men nemt har det været. Vi har verdens skønneste og bedste dagplejemor man kunne ønske sig.

Maggie da hun var 20 uger gammel <3

Maggie da hun var 20 uger gammel <3

Min barsel slutter også imorgen og på torsdag begynder jeg atter at studere igen. Jeg har 1,5 år tilbage på seminariet, og jeg skulle gerne blive færdig denne gang. Men hvem ved, måske popper jeg en baby ud mere inden uddannelsen er færdig. Det skal absolut ikke være nogen hemmelighed, at selvom det slog mig en smule ud af kurs, at blive mor til to, er jeg stadig ligeså skruk som da jeg ventede Maggie. Jeg elsker børn, jeg elsker al den kærlighed man får og giver, jeg elsker specielt duften af nyfødt baby. <3

 

Det blev et meget rodet indlæg, men jeg begynder at blogge fast igen. Overskuddet og modet er tilbage. Tak fordi i læste med. 🙂