Den berømte fødselstaske

Alle gravide (inklusiv mig selv) er altid i tvivl om hvad der skal være i den berømte fødselstaske, både til baby, mor og til far. Jeg var selv i tvivl her anden gang, og måtte endda skrive til min svigerinde om hun troede baby ville komme i str. 50. Annabell var nemlig kun i str. 50 den første nat vi lå på Vuggen på OUH.
Jonas, baby og jeg skal være indlagt to dage på OUH, hvis mit pks går som det skal, og der ikke er nogle komplikationer. Så fødselstasken til babypigen skal være til to dage. Jeg har endnu ikke pakket min mands og min taske, da jeg mangler at købe tena bind, amme-toppe, seamless amme BH og ammeindlæg, og det irritere mig faktisk lidt, at jeg ikke bare har fået det købt, men altså – jeg når det jo nok. (Det stresser mig helt vildt, at jeg ikke har nået det)…

13340687_10208834747921207_144786700_o

Fødselstasken for babypigen <3

Da jeg var gravid med Annabell, havde jeg allerede pakket vores tasker da jeg var 30 uger henne, fordi jeg var overbevist om, at jeg ville føde et par uger før tid, da både min mor og min mormor havde født før tid de fleste gange. Men jeg fandt så ud af, at det ikke havde nogen sammenhæng med mig, da jeg gik 8 dage over tid.. 😛 Men så var tasken da pakket. Men nu synes jeg, at det er passende at tasken til baby bliver pakket, når nu jeg er 34+1 og de tager hende før tid.
Så må mandens og min taske vente et par dage, må ud og shoppe de sidste ting én af dagene, så mit hovede kan få ro.

Men her er hvad jeg har pakket til babypigen, som snart melder sin ankomst.

Skumklude
5 stofbleer
MAM sut (vi får nok ikke brug for den før vi kommer hjem.)
3 slå-om-bodyer
3 par strømpebukser
2 natdragter. 1 i str. 50 og 1 i str. 56
Én pakke bleer med 28 styk i.
Zink salve
Autostol
Hendes dyne som jeg skal have med ind og sove med de næste par uger.