Close
Kæreste tur ♥
facebook pinterest twitter

Kæreste tur ♥

Avatar
zeniaslivsommor 27 september 2017, 11:20

Vi har været på kæreste tur. ♥

Jonas og jeg har været på en tiltrængt kæreste tur i slutningen af august, jeg gav ham Volbeat billetter i julegave som vi kombinerede med en weekend i skønne København. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker København, jeg synes det er en skøn og farverig by hvor der altid sker noget. Jeg ville dog aldrig flytte derover, jeg ville køre galt første gang jeg skulle navigere der.  😎

Men det er jo ingen hemmelighed at man som forældre kan glemme kærligheden til hinanden, man mister lidt gnisten fordi det hele går op i lortebleer og børn. Selvfølgelig elsker Jonas og jeg vores børn rigtig højt, men lige for tiden giver Annabell os grå hår, og vi havde brug for en weekend væk. Det var så dejligt at mormor havde pigerne i en weekend og Jonas og jeg nød København.

Vi ankom på vores hotel i København, tjekkede ind og tog metroen ind i Tivoli for at spise lidt lækkert mad og være til Fredags Rock. Det var første gang jeg var i Tivoli uden at have et turpas, men jeg fik set en hel anden del af Tivoli end jeg tidligere har gjort, fordi det altid er gået op i at prøve karruseller. Og ja, jeg er et lille legebarn.  😀
Om lørdagen stod vi tidligt op, der var meget der skulle nås inde Volbeat om aftenen. Vi var en tur i Børneloppen i Valby, hvilket er en fantastisk gembrugsbutik, der var så mange lækre brugte varer til rigtig gode priser. Jeg elsker at spare penge, så butikken var helt ideelt til mig. Da vi var færdige i Børneloppen tog vi bilen tilbage til hotellet og tog metroen ind til Strøget, vi gik rundt og hyggede et par timer og fik lidt let frokost og bare kiggede forelsket på hinanden. Om aftenen hed det Volbeat, noget vi har glædet os til i rigtig lang tid, og endelig kom aftenen hvor vi skulle have den fedeste aften sammen med 47998 andre mennesker. Volbeat leverede en fed fest og det var den mest sindsyge koncert jeg har været til.  :mrgreen: Vi var bombet da vi kom hjem til hotellet fra parken af.
Søndag morgen stod vi tidligt op, fordi vi skulle nogenlunde tidligt hjem og hente pigerne og jeg ville rigtig gerne i Ringsted Outlet, fordi de har en Pomp De Lux butik, og jeg elsker det mærke til pigerne, så jeg fik shoppet lidt lækkert og så ellers videre hjem til mine små piger.

Jonas og jeg bliver en bedre mand og kone overfor hinanden når vi har mulighed for at komme på disse weekendture, fordi vi ser hinanden og vi nyder hinanden og der er bare så meget mere energi når vi kommer hjem til Annabell og Maggie.

Jonas og jeg. ♥

Jonas og jeg. ♥