Close
Kærlighed og kildevand
facebook pinterest twitter

Kærlighed og kildevand

Avatar
zeniaslivsommor 7 august 2018, 08:21

Not anymore…

Man kan roligt sige at det er lang tid siden jeg har lavet et indlæg, faktisk er det 8 måneder siden, og der er sket meget. Overskuddet har været helt i bund grundet 6 måneders praktik i en børnehave hvor jeg ikke brød mig om at være. Men det er jo ikke det eneste. Jeg skrev et indlæg om at Jonas og jeg levede af kærlighed og kildevand, og havde gjort det siden jeg blev gravid med Maggie.

Men ikke mere

Jonas og jeg kunne ikke klare den på kærlighed og kildevand, og vi har nok skulle være gået hver til sit for længe siden, men man kæmper og holder ud når man har børn for at undgå at komme med i skilsmisseraten. Men ja, vi kæmpede og vi tabte – der var ikke mere tilbage. Så derfor, blev Jonas og jeg skilt i starten af juli.

Det var ikke Jonas der valgte at vi skulle skilles, men derimod var det mig der valgte det. Jonas var uenig i det, men valgte at samarbejde med mig om at komme igennem skilsmissen og efterfølgende have et godt samarbejde med vores børn.
Jonas og jeg var enige om, at det ikke skulle gå udover vores piger at vi skulle skilles, at vi stadig skulle være de bedste venner overfor vores piger. Det går til dels også godt, nogle gange er det svære end andre gange. Men vi prøver.

Sommerferie

Vi er da også kommet helskindet igennem sommerferien, hvor vi har været gode til at være sammen alle 4, besøge pigernes bedsteforældre sammen, været i diverse sommerlande sammen og været ude og sejle sammen. Vi gør det for pigernes skyld og vi kan sagtens mærke en positiv effekt på dem når vi har sammen og lavet noget.
Annabell har været meget med at sige til mig “Mor, jeg vil have dig hele tiden. Du må ikke gå.”, så for Annabell har det helt klart været vigtigt for hende at se Jonas og jeg sagtens kan være sammen uden at være uvenner.