Close
Surprise, surprise. (.)(.)
facebook pinterest twitter

Surprise, surprise. (.)(.)

Avatar
zeniaslivsommor 23 oktober 2017, 08:46

Jeg har været under kniven og fået lavet bryster!

Jep, for præcis en uge siden drog Jonas og jeg til Citadell klinikken i Sverige, for jeg skulle have lavet noget som jeg har haft glædet mig til i vildt lang tid, noget som jeg har ønsket mig i mange år, men som blev til en realitet i sidste uge. Jeg har fået lavet mine bryster, de trætte slatne kasser som så noget ked ud af det efter at have været igennem to graviditeter og amninger. Jeg er lettet, jeg er glad og jeg er ovenud lykkelig for at have gjort det for mig selv og for min krop.

Efter operationen

Hvordan er den første uge gået?

Jeg kom hjem tirsdag, jeg har vilde smerter, gik foroverbøjet grundet ondt i ryggen og mine bryster var vildt spændte. Min søster havde været her for at tage sig af Annabell og Maggie imens vi var væk – og det var tydeligt at de havde savnet Jonas og jeg. Det har været svært at få sovet, fordi jeg har siddet op og sovet for at det er lettere at komme ud af sofaen eller sengen. Jeg har gået og været bekymret for det ene bryst, fordi det er dobbelt så stort som det andet, hvilket min kirug flere gange har sagt er normal fordi jeg er højrehåndet og det er musklen det er hævet. Yderligere har det været svært for Maggie at forstå, at jeg ikke kan og må bære på hende, hvorimod Annabell kan forstå det. Jeg har vist Annabell mine “plaster” på brysterne og sagt at jeg har slået dem, det resulterede så i at hun skulle have plaster på sine knæ, for de gjorde også ondt. 😛 Jeg elsker børne logik!

En uge gamle

Og…

Selvfølgelig skal Jonas og jeg have flere børn. Der er rigtig mange der har spurgt til, om vi så var færdige med at få børn, når nu jeg har fået lavet bryster – for det er jo helt klart ensbetydning med at man så ikke kan få børn – NOT! Jonas og jeg skal have flere børn en gang ud i fremtiden, men lige nu, vil vi gerne nyde vores to skønne prinsesser og mine nye bryster. 😛