Close
På denne dag…
facebook pinterest twitter

På denne dag…

Avatar
zeniaslivsommor 11 oktober 2017, 12:17

… for 3 år siden, stod jeg, 20 år, hvid som sne med rystende knæ og sagde ja til manden i mit liv.

Jonas og jeg kan i dag fejre 3 års bryllups dag, de sidste tre år har bestemt ikke været en dans på roser, vi kæmper vores kampe for at bevare den kærlighed der var da vi sagde ja til hinanden.

Den dag Jonas og jeg blev gift døbte vi samtidigt Annabell, det var dag med familie og venner omkring os. Der var 72 dejlige mennesker som kom og fejrede Annabell, Jonas og jeg. Jeg følte mig som en prinsesse hele dagen, jeg havde en virkelig stor og struttende kjole på med slæb og slør i håret. Den var vildt tung at have på kan jeg huske – men jeg følte mig smuk. Jonas var også en ganske nydelig herre, det var første gang jeg så ham i et jakkesæt, og det klædte ham. Jeg havde valgt hans røde butterfly, og han havde sørget for at min brudebuket også havde noget rødt i så det matchede. Vi skulle ikke tænke på noget selv den dag, alt var ordnet for os. Min søster havde nogle søde veninder der ville servere, min mor havde lavet mad, mine svigerforældre hjalp med mad, bordpynt og opfyldning af øl og vin. Vi var virkelig heldige. Der var sange, taler, quiz og oplæg med billeder. Det var en dag fyldt med glæde og kærlighed. Det er en dag vi kan se tilbage på med et kæmpe smil på læben. Alt var perfekt.

Jeg elsker dig.

Jeg elsker dig.

Vores bryllups

Vores bryllups

Nu står vi her 3 år efter og hvad skal der ske?

Vores drømme de næste par år er at vi skal have to børn mere, jeg har et højt ønske om 4 børn og Jonas ønsker kun 3, så er gået på kompris og skal have 4 i alt. 😛 Yderligere er planen at jeg skal færdiggøre min uddannelse inden der skal flere børn til. Vi vil gerne flytte lidt uden for byen hvor vi bor i et større hus end vi har nu, muligvis bygge vores eget – hvilket helt klart er drømmen. Yderligere er den helt store plan, at vi skal blive gamle sammen og bevare kærligheden til hinanden.