Zenias Liv Som Mor

Hvem er jeg?

Jeg er Zenia! Jeg er 22 år, som blev mor første gang som 20 årig til verdens skønneste Annabell på hele 4100 gram og 53 cm. I dag er hun snart 2 år og vejer godt og vel 14 kg. En dejlig basse, med sunde kinder og lårbasser! Jeg er et meget struktureret menneske, jeg tænker i kasser og jeg bliver meget let forstyrret hvis der roder i mit hjem eller der ikke er styr på sagerne – og så har jeg fundet en total modsætning af mig, nemlig min mand Jonas. Jonas er verdens største rodehoved, og han ser det ikke, men han er en fantastisk mand og far til Annabell. Vi har været sammen siden jeg var 19 år, og har boet sammen i snart 3 år. Vi blev gift i oktober 14. Han er selv 29 år – og han frygter når vi skal holde 30 års fødselsdag. ;-)

Vi har foruden vores dejlige datter Annabell, to hunde – en golden retriever og en japansk spids, og så venter vi os endnu en pige til juli. <3

Jeg er i gang med at uddanne mig til pædagog, men den uddannelse tager lidt længere tid end forventet, da jeg har være på barsel i 6 måneder med Annabell – og skal på barsel igen d.1, juli. Så er jeg forhåbentlig uddannet som pædagog om 3 år, hvis der ikke lige sniger sig en barsel mere ind på et tidspunkt. ;-)

Hvad vil jeg skrive om?

Det I vil læse på min blog, er normale hverdags ting, hvordan det er at være ”ung mor” til snart 2 piger, hvordan forholdet kan lide under det faktum at man har fået børn og så kommer der muligvis én eller to opskrifter ind på lækre kager – da jeg elsker at bage!

Håber I vil læse med! :-)